Ny transmitterserie fra Fuji Electric

mandag 19. august 2024

Fuji Electric har lansert sin nyeste transmitter-serie, FCX-AIV, som nå er tilgjengelig gjennom Process Partner. Denne serien representerer en betydelig oppgradering innen trykk-, flow-, nivå- og tetthetsmålinger, og er kjent for sin pålitelighet og robusthet. Serien tilbyr høy nøyaktighet, rask responstid og langvarig stabilitet, og en nøyaktighet på ±0,065% (opsjon 0,04%).

Den er også sertifisert for funksjonell sikkerhet (IEC 61508 SIL2/SIL3), noe som gjør den til et ideelt valg for sikkerhetskritiske applikasjoner i prosessindustrien. Med avansert teknologi som 4D Gyration™ og en mikrokapasitans silisiumsensor, sikrer FCX-AIV presise og repeterbare målinger under alle forhold. Den kan kommunisere via Hart 7 kommunikasjonsprotokoll, og serien kan benyttes for trykkmålinger opp til 1500 bar, differansetrykksmålinger med statisk trykk opp til 1380 bar (20 000 psi).

Process Partner er stolt av å kunne tilby denne innovative serien til sine kunder, og understreker at den nye transmitter-serien vil bidra til å redusere driftskostnader uten å gå på kompromiss med ytelsen.

Jeg aksepterer at min kontaktinformasjon vil bli lagret i AxFlow-gruppens database og CRM Om Process Partner
An error has occurred while getting captcha image