Crystal Engineering lanserer det avanserte digitale manometeret XP3i

onsdag 21. august 2024

Crystal Engineering har lansert sitt nyeste digitale manometer, XP3i, som nå er tilgjengelig gjennom Process Partner. XP3i bygger videre på suksessen til forgjengeren XP2i, og tilbyr en rekke forbedringer som gjør det til et uunnværlig verktøy for trykkmåling i krevende miljøer.

XP3i er kjent for sin brukervennlighet, holdbarhet og nøyaktighet. Den nye modellen har en nøyaktighet på 0,05% av avlest verdi, noe som er dobbelt så nøyaktig som XP2i. Dette gjør at XP3i kan erstatte flere standardmålere og brukes i et bredere spekter av applikasjoner. Det er også designet for å tåle ekstreme forhold, med temperaturkompensasjon som sikrer pålitelige målinger fra -20 til 50°C.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til XP3i er dens trådløse Bluetooth-kommunikasjon, som gjør det mulig å koble til manometeret uten kabler. Dette er ideelt for farlige områder, dårlig vær og vanskelig tilgjengelige steder. I tillegg tilbyr CrystalControlWeb, en ny skybasert programvare med muligheten til å laste opp, dele og analysere data fra XP3i, noe som forenkler databehandling og samarbeid.

XP3i har også en rekke spesialfunksjoner som PSV-testing, lekkasjeratevisning og muligheten til å definere egne trykkenheter. Med DataLoggerXP-oppgraderingen kan XP3i også fungere som en bærbar trykklogger, som kan lagre opptil 200 millioner datapunkter over lang tid.

Process Partner er stolte av å kunne tilby XP3i til sine kunder. Dette nye manometeret vil bidra til å forbedre nøyaktigheten og effektiviteten i trykkmåling, samtidig som det reduserer driftskostnadene.